miércoles, 29 de enero de 2014

Estrenem blog!

Al Viver hi ha un espai que és el reforç educatiu, i que està destinat sobretot als joves. Aquí, ens ajuden als nois i noies d’entre 8 i 16 anys a portar al dia la feina escolar. Ens dividim en dos grups, uns vénen els dilluns i dimecres, i són els que van a 5è i 6è, i altres venim dimarts i dijous, que som els nois de la ESO. Al Viver fem una continuació de l’escola i ens ajuden a fer els deures, resolent dubtes de tot tipus de matèries, explicant-nos tot allò del que manquem, i si fa falta, fent exercicis extra per poder anar millor a l’escola.
Dediquem un total de dues hores (de 17 a 19h), i cap al final els nostres professors sempre intenten buscar una activitat més entretinguda per seguir aprenent sense que sigui tan atabalat.
Dintre del grup diari, ens divideixen en tres grups, cadascun d’ells amb un professor per tenir una atenció més individualitzada i resoldre millor els dubtes.
A més, per seguir la continuïtat amb els Joves, el Viver treballa conjuntament amb el Preju Sarau (www.prejusarau.salesianas.net) on els joves podem gaudir d’un temps lliure ben merescut i passar molt bones estones fent activitats, sortides i gran varietat de tallers.
Esperem que aquest blog sigui un espai d’intercanvi, i que ens serveixi per poder fer activitats diverses i continuar aprenent.

Teresa i Yousra A.

No hay comentarios:

Publicar un comentario