martes, 28 de noviembre de 2017

Un diumenge amb la família de El Viver!


Per a celebrar l’entrada de la tardor, El Viver se’n va anar d’excursió! El diumenge 12 de novembre l’equip de professionals, les dones i fills/es participants del projecte vam agafar les mantes de pícnic i vam pujar a l’autocar en direcció Tordera, per a passar la jornada al Parc Prudenci Bertrana.

Tal i com esperàvem, va fer un dia assolellat que convidava a passar-ho bé en harmoniosa convivència. La il·lusió i l’ambient distès van ajudar a gaudir d’una bona estona, vam fer passejada pel mercat del poble i jocs al parc per als més menuts/es.


A l’arribar l’hora de dinar, un dels millors ingredients del plat estrella d’El Viver van ser les ganes de compartir. Biryani, truita, pastissos, té...ens vam posar les botes!


Aprofitant el paisatge i el temps que feia vam realitzar un concurs de fotografies. Els i les més joves van participar amb unes fotografies precioses i molt creatives, reflectint els colors de la tardor i les clares intencions d’expressar a través de les imatges.
(aquí us deixem amb la foto guanyadora!)



Finalment, les 104 persones que vam visitar Tordera, vam tornar molt cansades però molt felices de compartir per multiplicar moments!




1 comentario: